Houten Vloeren

De Houten Vloeren van Viks parket

Houten vloeren


Bent u op zoek naar een stijlvolle Houten Vloer? En wilt u graag goed geadviseerd worden in de aanschaf hiervan? Dan helpen wij uw graag verder! Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u en tevens staat onze interieur specialist voor u klaar voor een gratis advies.

Contact opnemen

houten_vloeren

Houten vloeren specialist Viks parket

Al meer dan dertig jaar is Viks parket specialist in houten vloeren. Of het nu gaat om klassieke houten vloeren of moderne verouderde vloeren, Viks parket biedt u een groot assortiment Houten Vloeren.

Niet alleen is een houten vloer er in veel verschillende kleuren en patronen, als ze bij aanschaf goed worden behandeld met een olie, wax of lak naar keuze dan vraagt een Houten vloer weinig onderhoud meer. Uiteraard kan Viks parket alle behandel methodes van uw Houten Vloer naar keuze laten zien en u de voordelen en eventuele nadelen met u bespreken.

De Houten Vloeren van Viks parket

Het Houten Vloeren assortiment van Viks parket laat zien dat een vloer van hout voor alle type woningen geschikt is. Of u nu in een nieuwbouw huis woont of in een sjieke jaren 30 woning voor elk type woning en voor elk type woning inrichting zorgt een houten vloer voor nog meer sfeer. De interieur specialist van Viks Parket verteld u hier graag meer over.

Hieronder een greep uit de verschillende houten vloeren welke Viks binnen haar assortiment heeft. De namen van onderstaande vloeren, vertellen ook iets over de bewerkingswijze.
1. Steden (niet gerookt)
2. Dorpen (gerookt)
3. Duinen (verouderd)

 

HV-logo_stadsgezicht+streamerkopie-300x96

Plaatsen, schuren, repareren en afwerken van uw vloer ook een service van Viks parket.

U kunt er voor kiezen om een vloer zelf te plaatsten of een bestaande vloer te schuren en af te werken. Maar u kunt er ook voor kiezen om de werkzaamheden te plaatsen bij onze legservice