PVC Vloeren

PVC Vloeren van Viks parket, een duurzaam alternatief

PVC Vloeren


PVC vloeren de ideale vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer die u huis sfeer geeft? Wilt u een mooie vloer voor in uw badkamer? Kortom een vloer die geschikt is voor iedere ruimte in uw huis? Dan is de PVC vloer voor u een uitstekende keuze!

Uw keuze voor een duurzame vloer

PVC vloeren zijn milieuvriendelijk doordat ze duurzaam zijn en worden gemaakt van pure grondstoffen en daarnaast zijn ze verantwoordelijk recyclebaar.

In onze grote collectie hebben wij klik systemen en direct verlijmde vloeren. Wij zijn dealer van o.a. Ambiant, Pure allure Locking, TFD pvc on the floor en Quick-step livyn. Kom langs bij onze showroom of bekijk alle soorten PVC vloeren op deze website.

Wat zijn de grote voordelen van PVC vloeren?

PVC vloeren zijn geluidsarm dus uitermate geschikt voor appartementen of bovenverdiepingen. Daarnaast zijn ze zeer goed bestand tegen vocht dus ook perfect te gebruiken in badkamers. Door de zeer geringe opbouw, hoogte slechts 3mm tot ca 12mm heeft u geen problemen met het inkorten van uw deuren. PVC vloeren zijn bijzonder slijtvast waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor kinderkamers.
De vloeren voelen warmer aan dan Laminaat waardoor het prettiger is om op sokken of blote voeten te lopen.

Wat zijn de nadelen van PVC vloeren?

Bij 5mm pvc met click systeem kan naadvorming ontstaan. Gelukkig kan dit grotendeels worden voorkomen door de PVC vloer te verlijmen met de bouwvloer. Ook is het belangrijk dat de ondervloer bij het gebruik van 3mm en 5 mm PVC zeer vlak is. Egaliseren van vloeren is in deze gevallen een vereiste. Dit kan dus extra kosten met zich meebrengen. Voor meer informatie of een offerte, vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.