Enter your preferred Header Title for this page.

Enter your preferred Header SubTitle for this page.

Planken Vloeren


Planken vloeren ook bekend als Massieve vloeren zorgen voor een warme en sfeervolle uitstraling van uw woning en hebben een hoog isolerende waarde. De planken vloeren van Viks Parket hebben niet veel onderhoud nodig en gaan vaak langer dan een leven mee. Mocht u naar een aantal jaren het uiterlijk van uw vloer willen veranderen, dan kunt u altijd contact opnemen met Viks parket om de behandel opties te bespreken.

De planken zijn leverbaar in diktes variƫrend tussen de 16 mm en 20mm dik en uiteraard ook leverbaar in verschillende lengte en breedte maten.

Verouderde planken vloeren, geborstelde vloeren of een strakke vloer. de keuze is aan u

Een Planken vloer kunnen wij op verschillende manieren leveren. De vloerdelen kunnen worden verouderd, geborsteld of strak afgewerkt. Ook kunt u de vloer in diverse kleuren af fabriek bestellen. Wilt u liever een vloer waar het handwerk nog duidelijk zichtbaar is dan kunnen wij de vloer voor onderhandeld bestellen en bij u in de woning voor zien van de door u gekozen afwerklaag. Bijna alle brede delen die op dit moment worden gemaakt zijn van eiken hout. Deze houtsoort is er uitermate geschikt voor en laat zich prima in verschillende kleuren en stijlen afwerken